Prikaži / skrij meni
  • Image

    Jabolka

Jabolka

Jabolko Topaz

Jabolko Topaz nas spomni na okusna jabolka iz otroštva. Je rumeno oranžno do oranžno rdeče obarvano, sočno, prijetno kiselkasto z odlično aromo. več ...

Jabolko Opal

Plod je rumeno oranžne barve, sladko do sladko-kislega okusa z odlično aromo, ki nas spomni na hruško, kokos ali banano. Meso je hrustljavo in kremaste barve, ko ga prerežemo meso ne porjavi. več ...

Jabolko Sirius

Jabolko je svetlo rumene barve, kislo sladkega okusa in zelo sočno. Meso je čvrsto, sladkoba in kislost sta dobro uravnotežena. Aroma rahlo spominja na ananas. več ...

Jabolko Topaz

Jabolko Topaz nas spomni na okusna jabolka iz otroštva. Je rumeno oranžno do oranžno rdeče obarvano, sočno, prijetno kiselkasto z odlično aromo.

vsebina:

Zaboj jabolk Topaz

I. kvaliteta (15kg) 26€,   (9kg) 16€

II. kvaliteta (15kg) 18€,   (9kg) 11€

 PRODAJA:

Na našem domu

Ekološka Kmetija Bregar, Znojile pri Krki 5, jaboka lahko kupite pri nas vsak dan. Oglasite se :)

Tržnica Ljubljana

Ekološka tržnica, Pogačarjev Trg, vsako soboto od 7h do 14h

Dostava

Večkrat tedensko se odpravimo tudi proti Ljubljani, tako vam lahko dostavimo še jabolka. Pokličite nas in se dogovorimo. (041 562 999 Iztok, 031 389 700 Pavla)

 

LETOŠNJA LETINA JABOLK JE POŠLA. UPAMO, DA NAM BO LETO NAKLONJENO. JABOLKA BODO PONOVNO NA VOLJO JESENI 2020.


Jabolko Topaz smo prvič srečali leta 2001 na sadjarski razstavi v Krškem, ko smo iskali primerno sorto za našo družino. Zaradi navdušenosti nad okusom je naslednje leto nastal sadovnjak. Tako se je začela zgodba iz živinorejske kmetije v sadjarsko. Na tej zemlji, prisojni legi in naši skrbi, nas Topaz razveseljuje s še posebej plemenitim okusom.

Cenik  Povpraševanje

Jabolko Opal

Plod je rumeno oranžne barve, sladko do sladko-kislega okusa z odlično aromo, ki nas spomni na hruško, kokos ali banano. Meso je hrustljavo in kremaste barve, ko ga prerežemo meso ne porjavi.

Zaboj jabolk Opal

I. kvaliteta (15kg) 26€,   (9kg) 16€

II. kvaliteta (15kg) 18€,   (9kg) 11€

Cenik  Povpraševanje

Jabolko Sirius

Jabolko je svetlo rumene barve, kislo sladkega okusa in zelo sočno. Meso je čvrsto, sladkoba in kislost sta dobro uravnotežena. Aroma rahlo spominja na ananas.

Zaboj jabolk Sirius

  • I. kvaliteta (15kg) 24€,   (9kg) 15€
  • II. kvaliteta (15kg) 16,5€,   (9kg) 10€
Cenik  Povpraševanje
© 2016 Ekološka kmetija Bregar. Vse pravice pridržane. Avtorji strani.